Zangroep 2015-2016

Stel je voor: je komt hier net op school en je kunt zingen..voor je het weet sta je heel vaak op een podium te zingen.. Dat overkomt elk jaar weer diverse eersteklassers, die met leerlingen uit alle klassen van Mavo, Havo en Vwo het ene na het andere concert geven. Ze traden dit jaar al op tijdens het groe Galafeest in de Laak, voor diverse basisscholen en op 1 februari bij de scholierenversie van het Groot Amersfoorts Dictee in het Gemeentehuis!

In februari volgen dan nog de Open Dagen en op 10 en 11 juni zijn er de onvergetelijke Popconcerten in ons Aulatheater, waar de groep begeleid wordt door een groep topmuzikanten van het conservatorium!

Naast zingen leer je ook hoe je je moet presenteren, hoe je teksten moet interpreteren en nog heeeeeeeeel veel meer.. Je krijgt bijna honderd uur les van drie zeer ervaren coaches Miranda van 't Hof, Rob Süter en Andre Rave.

en dat allemaal kosteloos! Daarnaast kun je, als je heel goed wilt worden of als je extra individuele hulp wilt, extra lessen volgen!

Wie wil dat nou niet?

Dus kun je zingen en durf je auditie te doen geef je dan op voor de zanggroep!! En vergeet niet bij onze popconcerten te komen kijken

10 en 11 juni om 20.00u en 11 juni ook nog om 13.00u

 

 

 

Popavond 2014

De zanggroep van 't Hooghe Landt komt dit jaar met een nog grootser en muzikaler concert dan alle voorgaande jaren. Tijdens de "Heart & Soul" popavonden van 13 en 14 juni, zal de zanggroep begeleid worden door een ontzettend getalenteerde band in samenwerking met nog nooit eerder vertoonde blazers. De zanggroep zal een breed scala aan artiesten presenteren: Amy Winehouse, En Vogue, Pharell Williams, Trijntje Oosterhuis en nog veel meer! Het publiek zal verrast worden door een middag en/of avond vol soul en funk, waardoor menig muziekliefhebbers hart sneller zal gaan kloppen. Het zullen zonder twijfel weer  gedenkwaardige concerten worden met een soulvolle sfeer in zowel de zaal als op het podium. Inmiddels is de zaterdagavond al uitverkocht en zijn er voor de vrijdagavond en zaterdagmiddag nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij en mis de "Heart & Soul" concerten niet!

 

 

Fenomenale zangroep verbluft met "Kinda catchy

 

De zanggroep van 't Hooghe Landt stal op 31 mei en 1 juni met de drie "Kinda catchy"concerten de harten van het publiek in een uitverkocht Aulatheater. Begeleid door vier topmuzikanten van het conservatorium Enschede ," The Shifts", werden sublieme songs vertolkt van o.a Bruno Mars, Toto, Alain Clarke en Beth Hart. Het waren tevens de laatste optredens van eindexamenklassers als Roos Speelmeijer, Colin van de Weteringh, Thomas Koelewijn en last but not least Anne Reitsma, Het publiek beloonde de zeventien zangers en zangeressen na afloop met een staande ovatie. Het waren zonder twijfel de meest gedenkwaardige en spraakmakende concerten van de afgelopen achttien jaar! En volgend schooljaar dan krijgt de samenwerking met het conservatorium een vervolg: op dit moment wordt er al weer een nieuwe band geformeerd!

Foto's staan bij de fotoboeken

 
   
Zang

Begin juni 2012 speelde de zanggroep van Rob Süter en Andre Rave, begeleid door de conservatoriumband "The Conductors"- onder leiding van ex-leerlinge Miranda van 't Hof- het Aulatheater plat. Rock van Anouk, funk van Living Colour, heerlijke pop van Amy Winehouse, Pink en Duffy en vele andere artiesten passeerde de revue.Was jij er niet bij, dan heb je echt iets gemist! Maar 31 mei, 1 en 2 juni volgen er drie nieuwe spetterende optredens!

Be there!

 

 

 

De zanggroep oefent elke woensdagmiddag o.l.v. Rob Süter en André Rave en treedt ook op bij oa. schoolfeesten, acties, de Open Dagen en andere evenementen.
Is zingen je lust en je leven, ben je enthousiast en positief ingesteld, dan zit je bij de zanggroep van 't Hooghe Landt meer dan goed!
Wil je later zanger(es) worden, dan kun je ook speciale masterclasses volgen om je voor te bereiden op musical of muziekopleidingen.

 

Foto's popavond 2012
Alle albums » 2012 Popavond