Theateractivo's

De Theateractivo's bedienen het licht en geluid bij de tientallen (theater) producties die in het Aulatheater opgevoerd worden.
Als eerste doe je  dan gratis een basiscursus waarin je leert over licht, geluid, veiligheid en hoe wij te werk gaan. Je leert daar dus van alles over het mengpaneel, microfoons, kabels, speakers, lichtplannen ontwerpen, spots inhangen en stellen, podium bouwen enz. enz. In de cursus komt zowel de theorie als de praktijk aan bod.
Deze cursus is al jaren een enorm succes!
Na deze cursus kun je terecht komen in de ploeg en ga je onder begeleiding van een mentor (iemand die al langer in de ploeg zit) helpen bij de producties van 't Hooghe Landt. 
We hebben bouwdagen waarop we de lichten inhangen in het grid, voor de aankomende producties. Je leert er goed samenwerken, zodat we samen de producties tot een hoogtepunt maken!
Tijdens de producties kun je een taak hebben als: het bedienen van de licht- of de geluidstafel, backstage, floormanager of decorwisselaar.
We ondersteunen producties van zang, dans, toneel, cultuurlessen, examen van de dramaklassen en nog veel meer.
Dus lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat de mensen die optreden goed te zien en te horen zijn en hou je van techniek, meld je dan aan!!

 

Contactpersoon is Wim-Jaap Modderman.