Ozzy wint Talentenjacht 2015!!

In een afgeladen Aulatheater van ’t Hooghe Landt vond 4 februari de 22ste editie van de Talentenjacht plaats. Een vakkundige jury koos Ozzy uit H5 unaniem als winnaar. Zijn overdonderende metal-act “Masculine” stond in schril contrast tot de prachtige ingetogen ballad die runner-up Elliott uit V2 ten gehore bracht. The Unknown Howlers – remember that name !- eindigden met hun indrukwekkende gitaarrock op een eervolle derde plaats!

 

Alle andere deelnemers maakten indruk door hun eigen nummers of kwetsbare vertolking en de zaal bedankte hen met een ovationeel applaus.

 

Jorrit, DJ uit de eerste klas, zette als laatste deelnemer de zaal nog in vuur en vlam! De talentenjacht 2015, georganiseerd door Silke en Roos uit V5 en Bas Iking, was weer een van de gezelligste avonden van het schooljaar!

 

Talentenjacht 2014-2015

 

Woensdag 4 februari werd weer een van de gezelligste evenementen van het schooljaar in ons Aulatheater georganiseerd: de jaarlijkse talentenjacht, dit jaar met prachtige ballads, originele singer-songwriters en swingende bands.
Een afgeladen zaal bedankte alle ’t Hooghe Landt Has Got Talent- kandidaten met een ovationeel applaus.

Voor foto's: zie fotoboeken

 

Talentenjacht 2013-2014

Talentenjacht 2012-2013

 

Dinsdag 5 februari wordt de jaarlijkse talentenjacht van 't Hooghe Landt gehouden in de aula. Dit evenement kan elk jaar weer sinds de start - ruim 25 jaar geleden- bogen op een volle zaal, die zich vergaapt aan acrobaten, zang- en danstalenten, muzikale wonderkinderen, clevere Dizzkids, caberetiers en vele andere groeibriljanten van onze school.

De winnaars van de afgelopen twee jaar Maaike Adegeest en Ruben Hoekstra (zie foto) nemen dit jaar plaats in de jury.. dus grijp je kans en doe mee of kom lekker bij een van de gezelligste evenementen van het hele jaar!

Talentenjacht 2011-2012

Toppers op 't Hooghe Landt

Veertien acts,  veel zang, deelnemers van klas 1 t/m klas 6, een kleine 150 man publiek en een verrassend hoog niveau. Ziedaar een aantal van de kernwoorden van de talentenjacht van 2012. Naast veel oude bekenden (zoals o.a. Sifra van Hees, ditmaal met een zelfgeschreven nummer) had ook een aantal leerlingen uit de klassen 1 en 2 zich ingeschreven:  wat zangtalent betreft zitten we de komende jaren zeker wel goed op ’t Hooghe Landt. De jury (Ben Stoelinga, Annemarie Smetsers en Loes de Brouwer) voorzag elk optreden van passend commentaar in de beste Voice of Hollandtraditie. En in diezelfde traditie: de jury had het moeilijk!

Uiteindelijk werd het niet Boaz met zijn zelfgeschreven rap, of Chantal met haar gevoelige lied, ook niet Manouk Verhoeven, die zichzelf begeleidde op de piano of de dansers uit klas 1 en 2. De jury koos voor vier acts: Een ex-aequo derde plaats was er voor Nanouk Meijer en haar pianist Thomas Koelewijn en het gitaarduo Colin van de Weteringh en Koen Meijer. Thjum Arts werd tweede met zijn cabaretact over hoe de v6-ers “genieten” van het leven en de bijzondere plaats die de zaterdagavond en het rituele kroegbezoek daarin inneemt.  Verdiende winnaars waren - net als twee jaar geleden - Maaike Adegeest en Ruben Hoekstra, die een bijzondere combinatie hadden gemaakt van drie liedjes (een van Replay, een van Justin Bieber en een van Hotel California) en die op professionele manier ten gehore brachten. 

Het was een avond met veel kwaliteit en een fantastische sfeer: gemist? Volgend jaar een nieuwe kans!