Welkom op de site van MAVO Muurhuizen
Nu je in groep 8 zit, wil je vast meer weten van onze school. Wil jij naar een kleinschalige mavo? Dan ben je hier op de goede plek! Zeker als jouw leerkracht dat advies ook geeft. Kijk gerust rond, dan zal je zien dat we een school zijn die het belangrijk vindt dat je met plezier naar school gaat en goed leert.

Als je in de brugklas zit, neem je je eigen laptop mee naar school. Dit zorgt voor veel afwisseling in de les. Ook leer je hiermee meer zelfstandig te werken en sluit de les beter aan bij wat er nu rond om ons heen gebeurt. Naast de laptops werk je ook met boeken en schriften. Wij zorgen ervoor dat dit goed afgewisseld wordt. We stellen geen heel hoge eisen aan de laptop die je nodig hebt. Mocht het, om wat voor een reden dan ook, echt niet lukken om een laptop aan te schaffen, dan kunnen we samen kijken welke oplossingen er zijn.

Veel plezier met je zoektocht naar een goede school voor jou. Als je nog vragen hebt, dan mag je ons altijd mailen: i.van.gessel@mavomuurhuizen.nl.

Informatieavonden

Onze informatieavonden zijn op:

dinsdag 6 februari en woensdag 7 februari 2018 van 19.30u-21.00u

In verband met het vaste programma graag van tevoren inschrijven via onze website. Dit kan vanaf de week na de kerstvakantie.

Aanmeldprocedure voor nieuwe leerlingen voor komend schooljaar

Wij hebben voor komend schooljaar geen groeiregulerende maatregelen. Binnen Amersfoort is afgesproken dat loten de enige groeiregulerende maatregel mag zijn. Wij vinden dat loten niet bij onze visie op onderwijs en vertrouwen in ontwikkeling past. Daarnaast hebben we op dit moment geen aanwijzingen dat groeiregulerende maatregelen nodig zijn. We werken bij de aanmeldprocedure voor komend schooljaar dus NIET met een vooraanmelding of loting. 

Aanmeldingsformulier aanmelden nieuwe leerling

Lees het artikel over Mavo Muurhuizen dat in de VO gids van dit jaar staat.

Alle albums » Foto impressie Mavo Muurhuizen