Parkeren Open Dagen Het Nieuwe Eemland

Donderdag 2 februari van 17.00-20.00 uur
Vrijdag 3 februari van 15.30-20.00 uur


In verband met te verwachten drukte adviseren
wij u om, indien  mogelijk, met de fiets te komen!


P1
: Het parkeerterrein van het Van Lodensteincollege/Hoornbeeck-college is bereikbaar via de Utrechtseweg richting Soesterberg (N237). Vóór de stoplichten tegenover verzorgingshuis De Lichtenberg slaat u linksaf het terrein van het Van Lodensteincollege op. Daar staat een pendelbusje klaar om u naar Het Nieuwe Eemland te brengen. Dit busje brengt u ook weer terug naar uw auto.

P2*
: Dit is het parkeerterrein bij Onze Lieve Vrouw Ter Eem, Daam Fockemalaan 22. Bij de stoplichten op de Daam Fockemalaan slaat u, komend uit de richting van Het Nieuwe Eemland, linksaf. Er staan parkeerwachten om u verder op het terrein te begeleiden. Via het bospad loopt u binnendoor naar het terrein van Het Nieuwe Eemland. N.B.: Dit parkeerterrein is vanaf 18.00 uur te gebruiken!

P3
: Dit is het parkeerterrein van Het Nieuwe Eemland. Bent u slecht ter been dan kunt u gebruik maken van deze parkeergelegenheid.

P4: Dit is het parkeerterrein van Leerhotel Het Klooster.


De parkeerterreinen worden via bewegwijzering aangegeven. Volgt u alstublieft de instructies van de parkeermedewerkers op.